Mesaje
Adauga anunt nou
RETRASIB SRL
RETRASIB SRL

RETRASIB SRL

  • Ultima oară activ: 24 mai 2024, 11:26
  • Pe OLX din: 06 sept. 2022
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 3 rezultate pentru tine
Categorii
Sortează după

Sibiu

Nedeterminat

Full time

Reactualizat la 27 mai 2024

Sibiu

Nedeterminat

Full time

26 mai 2024

Sibiu

Nedeterminat

Full time

24 mai 2024

Despre noi

Retrasib Sibiu este membru al grupului SGB-SMIT din 2014. Portofoliul de producție cuprinde transformatoare și autotransformatoare de până la 400MVA și 400kV.

Grupul SGB-SMIT a devenit astăzi producătorul numărul unu de transformatoare de dimensiuni medii din Europa - specialistul în transformatoare din Europa, cu cea mai mare dedicare față de clienți.

Clienții noștri ne consideră un partener de încredere, Retrasib fiind cel mai mare producator de transformatoare din tara.

Oriunde este nevoie de energie electrică, generată și distribuită: Grupul SGB-SMIT furnizează produse în concordanță cu cererea, adaptate clienților și cerințelor acestora. Obiectivul nostru principal este satisfacția deplină a clienților noștri. Puteți avea încredere că ne ocupăm de problemele dumneavoastră tehnice speciale, le analizăm și găsim o soluție adaptată la cererea dumneavoastră individuală.

A crește odată cu provocarea, a crede în progresul dezvoltării și a proiecta transformatorul perfect pentru fiecare client au fost motto-urile cheie ale filozofiei companiei noastre de peste 100 de ani.
 

Contact

  • Stefan Cel Mare 156
  • 550321 Sibiu
Vezi pe hartă
    • Websitehttp://www.retrasib.ro

    Descarca aplicatia pentru telefonul tau